Extra Fält 23 aug

Extra Fält 23 aug

Stefan E blev ensam skytt att fylla på samtliga stationer! Då i vapengrupp C! Strålande! Grattis! (Inte oväntat!) En pinne efter kom Jålen med bom på sista stationen…som bestod av 6 st svarta C15D som rullades fram i tre omgångar 1+2+3…tempoväxling! Tyvärr lite mörkt under taket….men valet av fig styrdes av god tillgång svarta C 15D!

I vapengrupp A toppade Rickard E med mycket fina 47 träff! Före Curt J (Svensk mästare i Fält!). Revolverklassen togs hem av Tobbe…numer kallad ”revolvermannen”. Johan J följde tätt efter på fina 46 träff!
I B-gruppen fick Jålen in 46 träff…bom på bommen igen!

Hela 24 av de 40 starter som gjordes fixade 40 träff eller bättre av de 48 möjliga träffen! Dvs 60%!
Annica J uttryckte stor glädje över att ha presterat 41 träff!
Hög standard inom klubben nu!