VÅRFÄLT 1 28 mars 2021

Fältträning i högre skolan! Arrangörerna hade fått till en rolig bana med station 6 som dagens snackis (se bilder)…gröna L-målet visades i max 1 sek! 4 målgrupper med totalt 6 figurer skulle beskjutas under totalt 15 sek! fort men fel kunde det lätt bli om man inte var vaken och med i svängarna!

Nytt deltagarrekord i antal starter noterades! (53)

Resultatlistan vittnar om att träning ger färdighet! hela 18 skyttar av 27 startande i vapengrupp C uppnådde resultat 41 tr eller bättre (fordringarna för guldmärket i fält vid kretstävling eller högre). Vill nämna Arne P med endast en (1) bom….tränar dagtid genom sitt jobb på militärstaben…fusk tycker sambon Rosie som nu oxå ska träna minst tre dagar per vecka!

Dagens toppresultat stod Johan G för med fullt i vapengrupp C!!….på banan igen trots problem med axeln!

Nu ser vi fram mot att covid19 viker och vi får visa vad vi kan på kretstävlingar och högre!